Nyheter och tips

Pressmeddelande

Reklam­by­rån Getsocial vinner DI Gasell i Blekinge län

Tillväxt om 368% på bara 4 år

Pressmeddelande

Getsocial ett av Sveriges snabbast växande företag 

Dagens industri hyllar varje år Sveriges mest framgångsrika bolag genom att utse de snabbast växande företagen till Gasellföretag. I år finns Getsocial med bland dessa.

Pressmeddelande

Getsocial ingår unikt samarbete med Ekon. Dr. Lisa Källström

Getsocial är sydöstra Sveriges snabbast växande reklambyrå. Under 2021 dubblerades omsättningen och bolaget öppnade sitt femte kontor i Växjö. Med målsättningen att bli sydöstra Sveriges största reklambyrå år 2025 stärker nu Getsocial sin kompetenspool. Nu går Getsocial och Lisa Källström, doktor i marknadsföring, in i ett exklusivt samarbete via Lisas bolag Källström & Källström. Syftet är att tillsammans koppla teori till praktik och erbjuda en del av den stora kunskap som Lisa har från akademins värld till Getsocials kunder. Lisa kommer i projekten att bidra med strategisk insikt. 

Tillbakablick

En till­ba­kablick under Pride Month

2019 valde politikerna i Sölvesborgs Kommun att sluta hissa prideflaggan på sina kommunala flaggstänger. Kommunledningen beslutade att endast statsvapnet och den svenska flaggan skulle få hissas med argumentet av att det var mest neutralt. Frågan uppmärksammades i media och intrycket runt om i Sverige blev snabbt att Sölvesborgs Kommun var bakåtsträvare.

Aktuellt

Get­so­ci­als vd utnämns till årets unga före­ta­gare år 2020 i Olofström!

Varje år delas fyra olika priser ut som är kopplade till lokalt företagande i Olofström. Detta för att hylla företagare som utmärker sig något extra. Det finns fyra olika kategorier, där Getsocials vd Alfred Appelros vann priset inom kategorin ”årets unga företagare år 2020”!

Aktuellt

För­svars­mak­ten och Getsocial tecknar avsikts­förklaring kring kompetensförsörjning.

Getsocial blir första reklambyrå i landet att med Försvarsmakten teckna en avsiktsförklaring, tänkt att stärka kompetens- och personalförsörjningen för de båda parterna. Genom det nya samarbetet vill Getsocial underlätta för sina anställda att även ha ett deltidsengagemang inom Försvarsmakten, samtidigt som Försvarsmakten vill stödja Getsocials rekrytering av medarbetare med militär bakgrund.

Aktuellt

Namntung styrelse till Getsocial

Getsocial är sydöstra Sveriges snabbast växande reklambyrå. Under år 2020 dubblerades omsättning och bolaget öppnade kontor både i Kristianstad och Jönköping. Med målsättning att bli sydöstra Sveriges största reklambyrå år 2025 stärker nu Getsocial sin strategiska ledning med en namntung styrelse.

Tips

Praktik inom mediebranschen

Praktik är i dem flesta fall en win-win situation för både företag och den studerande. Vi på Getsocial tycker det är viktigt att få testa sina vingar och chansen till jobb är stor efter att haft sin praktik hos oss. Här kan du få en inblick i hur tidigare praktikanter har reflekterat och även lite tips och idéer på hur du själv kan tänka när det kommer till din praktik.

Tips

5 saker att tänka på innan du skapar en hemsida

Är du i tankarna på att starta eller förnya en hemsida för din verksamhet? För att få en så bra hemsida som möjligt kan det vara bra att reflektera över vissa saker innan. Jag kommer i denna artikel att tipsa om vad som är viktigt att tänka på när du ska göra om eller skapa en helt ny hemsida för din verksamhet.

Case

(Själv)lysande inläggs­se­rie för Länsförsäkringar

Reflexen spelar en central roll i att göra varje dag säker efter skymning. Ändå väljer många att skippa den.

Tips

5 vanliga misstag som förstör din typografi

En genomtänkt typografi är väsentlig för att på ett tydligt sätt få igenom sitt budskap och skicka rätt signaler. En miss kan göra att den mest välskrivna texten tappar sitt syfte. I denna artikel går jag igenom fem vanliga typografitabbar och hur man undviker dem!

Tips

Så skriver du sök­mo­to­rop­ti­me­rat innehåll och artiklar

Knappa ihop lite text, det är väl ingen konst? De allra flesta av oss har nog betyg i svenska, erfarenhet av att skriva uppsatser och vet hur man gör någorlunda källkritisk research på internet. Men om innehållet på din hemsida ska sticka ut i dagens brus krävs det lilla extra. Det är faktiskt, vare sig du gillar det eller inte, lite av en konst.

Hör av dig

info@getsocial.se
+46 454 30 93 10

Följ oss