Vi är Getsocial

Allt började med en företagsam 20-åring och en ny approach på marknadsföring. Fem år senare är Getsocial den snabbast växande byrån i Blekinge län med decennium av expertis inom sociala medier, contentproduktion, webbdesign, grafisk formgivning, copywriting och vägen till älskvärda varumärken.

Så här gör vi på Getsocial

Vare sig du har varumärkesmanualer och marknadsavdelning eller allt i huvudet som enskild entreprenör vill vi veta allt. Vi gräver, vänder, vrider, river och bygger till budskapet träffar så hårt att det inte undgår någon. Därefter skapas vägen från era kunders flöden till dess önskelista. Allt i samråd med, allt rapporterat och inget lämnat åt slumpen.

Varför välja oss?

Vi må vara en reklambyrå, men vi är inte en byrå som försöker lösa allt med mer reklam. Vårt sanna fokus är en bättre fungerande verksamhet med ett varumärke som är lätt att förstå och älska – oavsett vägen dit. 


Några av oss är från branschen på köpar- eller säljarsidan sedan början av arbetslivet, några kommer från helt andra håll, och vi är nästan alla från helt olika bakgrunder.

Vad som enar oss är er framgång.