Vi söker en Strategisk Kommunikatör!

 

Strategisk Kommunikatör

Getsocial är en ung och hungrig byrå som vuxit snabbt sedan starten 2015. Nu tar vi nästa steg mot att bli en ännu mer attraktiv spelare på marknaden och våra stora mål. Därför söker vi nu en senior strateg med många års erfarenhet. Din roll blir att vara en strategisk kraft i våra projekt och kundrelationer där vi har möjlighet att växla upp våra engagemang samtidigt som du aktivt deltar i det skapande arbetet inom just ditt expertområde.

Getsocial söker just nu dig som

Är en vass strateg och har många års erfarenhet inom marknadsföring och reklam. Du trivs med att arbeta tillsammans med unga, hungriga och kreativa medarbetare som ligger i framkant inom sitt område. Du har en passion för genialisk marknadsföring och vill vara en aktiv del i företagets utveckling. Det är naturligt för dig med kundkontakt och du förstår innebörden av service i toppklass.

Om tjänsten

I rollen som strategisk kommunikatör kommer du att hjälpa våra fantastiska kunder med kreativ och resultatdriven marknadsföring. Din arbetstid kommer att fördelas mellan att själv skapa och att vara en strategisk kraft i våra projekt och kundrelationer. Tjänstens skapande anpassas delvis utifrån dina specialistkunskaper.

Dina uppgifter

 • Leda projekt och samarbeten ur ett strategiskt perspektiv.
 • Vara en mentor, kreativ dragkraft och coach till vår yngre personal.
 • Äga och utveckla våra kundrelationer till att vara mer heltäckande fullserviceuppdrag.
 • Skapa marknadsföringsmaterial till våra kunder inom dina specifika specialistområden.

Dina erfarenheter

 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och reklambranschen.
 • Arbetat med strategi, projektledning eller som senior producent inom branschen de senaste åren.
 • Professionell kunskap i Svenska och Engelska både i tal och skrift.
 • Du kan uppvisa konkreta case och marknadsföringsmaterial du har varit med och skapat.

Meriterande om

 • Du kan visa på deltagande i reklamkampanjer som tilldelats utmärkelser och branschpriser.
 • Du har god erfarenhet av digital marknadsföring och i synnerhet sociala medier.

Övrigt om tjänsten

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Rekryteringen sker löpande.
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Olofström (Blekinge). Alternativt i Karlshamn (Blekinge) eller Kristianstad (Skåne) i samband med etablering av nya kontor 2020.

 

Om Getsocial

Getsocial är en snabbväxande reklambyrå som arbetar med att skapa resultatdrivna och kreativa kundresor. Kreativitet, entreprenörskap, ständig utveckling och passion genomsyrar företaget och nu erbjuder vi dig som har erfarenhet från branschen att ta nästa steg i karriären. Getsocial har en bred kundportfölj med både nationella varumärken som Kiviks Musteri, Sweden Rock, Länsförsäkringar och Riksteatern samt även expansiva företag i början av sin resa. Vi har siktet inställt framåt och uppåt inom en handfull år skall vi bli sydöstra Sveriges största reklambyrå.

Vår arbetsplats

Vi tror att du ser saker lite annorlunda. Det gör vi också! Att arbeta på Getsocial innebär att arbeta i en jobbfamilj. Vi vill att du visslar både på väg till jobbet och på väg hem. Livet är en helhet och inte något som endast levs på fritiden. Därför arbetar vi hårt och har roligt under tiden. Vi vill möjliggöra för våra medarbetare att leva sitt drömliv, därför är också plats och tid du väljer för att utföra ditt arbete inte så viktigt. Så länge du har bra internetuppkoppling brukar Karibien ibland bli ett bättre kontor för någon veckas tid. Tillsammans bygger vi en inkluderande arbetsmiljö som präglas av mångfald, öppenhet och ärlighet, och vi söker alltid efter fler personer som delar vår positiva inställning och våra värderingar.

Ansökan

Ansök senast 7 november via mail till alfred@getsocial.se

Bifoga CV, Personligt Brev och eventuell Portfolio.

 

Östra Storgatan 34,
Olofström, 29334

Nyfiken? Vi bjuder gärna på en fika och några tips!

Copyright © All rights reserved. Getsocial